ÁSZF - Molyga Műhely

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ÁSZF

Bolt
Általános Szerződési Feltételek

A webáruházban saját alkotásaink vásárolhatók meg, mindegyik termék mellett feltüntettük az alkotó nevét. A festett fabábuk, kavicsok, medálalapba ragasztott falencsék és apró grafikák egyediek, nem sorozatgyártott termékek. Az áruházban eredeti grafikák és printek is megvásárolhatók.

Vételár
A webáruházban a termékekről készült képek mellett feltüntettük az árat, valamint a termék méretét és anyagát. A vásárlásnál ezt érdemes gondosan tanulmányozni, mert egyes termékek mérete (például a kavicsok és printek esetében) jelentősen eltérhet egymástól. Az árak visszavonásig érvényesek, és változhatnak, ennek jogát megtartjuk magunknak. A termékkategória (például: festett kavicsok) oldal tetején feltüntettük a legalacsonyabb és legmagasabb termékárat. Ha azt tapasztalja, hogy az alkotás ára a kategórián belül ettől jelentős mértékben eltér, akkor az rendszerhiba. Ebben az esetben kérjük, hogy még a rendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fizetési feltételek
Webáruházunkban a vásárlási szándékot úgy jelezheti, ha ír nekünk a molygamuhely@gmail.com címre. A megrendelést követően e-mailben küldjük meg Önnek az adatlapot, amelyen megadhatja a szállításhoz és a számlázáshoz szükséges adatokat, egy nyilatkozatot az általános szerződési feltételek elfogadásáról, továbbá megküldjük a számlaszámot, amelyre a kiválasztott termék vagy termékek árát, valamint a szállítási díjat kérjük öt munkanapon belül előre utalni. Utánvéttel nem postázunk. A termékeket az összeg számlára történő megérkezését követő két munkanapon belül postára adjuk - a termék jellegétől függően - ajánlott küldeményként vagy csomagként. Az összeg megérkezését követően e-mailben tájékoztatjuk a vásárlót a postára adás várható időpontjáról.
Amennyiben a megrendelt termék vételára öt munkanapon belül nem érkezik meg a számlánkra, e-mailben emlékeztetőt küldünk a vásárlásról. Ha a kapcsolatfelvétel sikertelen, vagy a vételár átutalása további három munkanapon belül nem történik meg, a megrendelést a vevő értesítésével egyidőben töröljük.

Szállítási feltételek, határidők
A vásárlás és a szállítás akkor lesz gyors, ha a vevőinkkel gördülékeny a kommunikációnk. Mi erre törekszünk. Amennyiben a vásárlással, a vételár kiegyenlítésével, a szállítással kapcsolatban kérése, kérdése lenne, a molygamuhely@gmail.com e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot, vagy kérhet tájékoztatást. Amennyiben a megrendelés vagy a határidő teljesítésénél mi hibázunk, a vevővel egyeztetve orvosoljuk a problémát.
Kérjük, hogy a megrendeléskor a szállítási címet gondosan adja meg. Javasoljuk, hogy olyan szállítási címet válasszon, ahol nap közben is át tudja venni a küldeményeket.

Szállítási díjak
0 Ft és 14999 Ft közötti vásárlás esetén: 1000 Ft,
15000 Ft-tól a szállítás díjtalan.

Csere
Ha a kiszállított termék hibás, két lehetőséget tudunk felajánlani: amennyiben a termékből van több darab (például print vagy képeslap esetében), felajánljuk a termék cseréjét; amennyiben egyedi termékről van szó, felajánljuk a hibás termék cseréjét a webáruházban található azonos árú termékre, vagy az árkülönbözet kiegyenlítésével eltérő árú termék választását. Amennyiben a vevő a cserét nem kívánja igénybe venni, a termék és a számla visszaküldését követően a vételárat a postaköltséggel együtt visszatérítjük.
A termékeket gondosan becsomagoljuk, de előfordulhat, hogy a csomag megsérül a szállítás során. Amennyiben a csomag sérült, kérjük, ne vegye át, és kérje jegyzőkönyv felvételét, majd jelezze felénk a problémát. Szállításból eredő reklamációt csak akkor fogadunk el, ha a csomag sérüléséről jegyzőkönyv készült.

Sikertelen kézbesítés
Amennyiben a csomag kézbesítése a vevő hibájából sikertelen, az újbóli kézbesítés költsége a vásárlót terheli.

Elállás
A vásárlót a termék átvételétől számított 14 napon belül megilleti az elállás joga, amely azt jelenti, hogy a vevő indokolás nélkül elállhat vásárlási szándékától. Ebben az esetben a szándékát a molygamuhely@gmail.com e-mail címen jelezheti felénk az alábbi tartalommal:
Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék adásvételére irányuló szerződés tekintetében:
A termék megnevezése: ...
Szerződéskötés időpontja / átvétel időpontja: ...
A vevő neve: ...
A vevő címe: ...
Kelt: ...
Az elállást a nyilatkozat megérkezte után haladéktalanul visszaigazoljuk a vásárlónak. A vevő az elállási nyilatkozat megtétele után köteles a terméket a termék biztonságát biztosító csomagolásban, indokolatlan késedelem nélkül, legfeljebb 14 napon belül visszaküldeni a webáruház levelezési címére (7100 Szekszárd, Arany János u. 12. IV/3.). A visszaküldés postaköltsége a vevőt terheli.
Az elállási nyilatkozat megérkezésétől számított 14 napon belül visszautaljuk a termék vételárát, valamint a szállításért fizetett összeget a vevő számlaszámára. A termék vételárának és a szállítási díjnak a visszatérítését mindaddig jogunk van visszatartani, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy a vevő nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Elállás esetén a vevő köteles a termékkel együtt a termékhez kapott számlát is visszaküldeni.

Megrendelések feldolgozása
A megrendelések beérkezését követően a vásárlónak visszaigazolást küldünk. A terméket a vételár számlára történő megérkezését követő két napon belül postára adjuk.

Adatvédelem
A vásárláshoz és szállításhoz szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használjuk fel. Az adatokat nem adjuk tovább harmadik személynek.

A webáruház üzemeltetője:
Bechtel Helga Linda EV
Adószám: 66831833-1-37
7100 Szekszárd, Arany János utca 12. IV/3.
Telefon: +36 (70) 3806 370
E-mail: molygamuhely@gmail.com

A bejelentett kereskedelmi tevékenység:
Helye: Magyarország
Vevőszolgálat: 7100 Szekszárd, Arany János utca 12. IV/3.
A bejelentett kereskedelmi tevékenység formája, jellege: csomagküldő kereskedelem
Termék kód: 4200
Jelzőszám: 42
Megnevezés: díszműáru, műalkotás, népművészeti és iparművészeti áru
Bejelentés ideje: 2016. november 18.
Nyilvántartási szám: Szekszárd MJV Jegyzője mint kereskedelmi hatóság által vezetett nyilvántartásba 4699. sorszám alatt bejegyezve.

Online Vitarendezési Platform:
Tolna Megyei Békéltető Testület
7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefon: (74) 411-661
Fax: (74) 411-456
E-mail: kamara@tmkik.hu

Tárhelyszolgáltató:
ATW Internet Kft.
1138 Budapest, Esztergomi út 66. fszt. 1.
Telefon: +36 (1) 6000 289
Fax: +36 (1) 6000 329
E-mail: info@atw.co.hu
Web: atw.co.hu

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz